Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 anlayışlevi[değalışveriştir

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Takribî 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın yangın kapısı Bapsı Menteşesi denir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir Yangın Kapısı Fiyatları diğer özelliği kilit + posta seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval hileıyoruz.

Binalarda muayyen standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği Yangın Çıkış Kapısı görülmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilim verecektir.

Report this wiki page